''

Sunday, 5 June 2011

Beby Hana

My last entry was about a pretty lady – Hana Tajima. But this new entry – beby Hana, is takde kene mengena with Hana Tajima. Beby Hana is the daughter to my beloved friend Ella with her husband Mirwan. Beby Hana, sangat kiut, sangat comel. Dan sumernye adalah sangat2. Beby hana sangat pandai beraksi depan camera and give her very best ‘smiley’ action picture. Kiut! Kiut! Kawaii!

When the first time i met beby hana, she was only few days, so tiny. But then the second time i met her, beby hana sudah menjadi demok and sangat kiut. Ella & miru went back to Tronoh, so they drop by at UTP. There was beby hana, sudah pandai meniarap mase tu. Sangat comel & sangat behave. Sori ek banyak sangat perkataan sangat. Kan dah ckp td mmg sumernye adalah sangat2 when it comes about beby hana.

Sangat behave sampai timbul satu rase terhadap beby hana ni. Nak dengar dia nangis. He he he

Me> miru, ella. Anak korang ni tak reti nak nangis ke. Merengek2 pon takde

Miru> ko nak tgk dia nangis? He he he. Meh aku tunjuk kan....
Since beby hana tgh meniarap, miru aleh anak dia telentang. Hana tiarap balik, miru telentang kan balik. Cukup 3 kali dia buat, then aku dpt dgr suara beby hana merengek.... hehehe

Me> oooo... mcmtu ke nak kasi dia nangis.... hehehe

Ella> dia nangis bila lapar nak nyusu.... selalu dia behave jer

Me> best giler....

Now beby hana dah besar, dah lari laju & so bubbly mcm Booo dlm cartoon Monster Inc. Sangat comel and suka akan gadget2 seperti iPhone, iPod, handphone2. And what really surprised me, she knows Adam Lambert. But dia sangat takot dgn Adam Lambert. Hahahaha. Hana, hana, hana~

To ella & mirwan> jgn marah ek. Anak korang mmg sgt kiut.

4 comments:

ella said...

tak marah langsung weh!

arr aku rindu kat anak sendiri...

Zubeq Ance said...

beby hana!!!! bleh jadi ladi dahsyat dr bieberlicious ~~~~~

me and myself said...

jomm lepak2 lagi..kaco hana

Zubeq Ance said...

maz, layout blog hang cantek. tp apsal tak update!!!!

The text you want changed to the font specified above Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

''