''

Thursday, 22 November 2012

Hi, this is Meby!

Hi, this is Meby. Meby is now officially staying at Tronoh wif Mama Momma & Uncle Momok. Cherios ~~~~

A gift from my husband, a marble bengal type cat. Jove you bang. I named her as Meby, since she is still a beby meow. Sgt aktif, tp tak lah se-hyper Sandy mase kecik2 dulu. Cuma a lil bit different about this Meby, she's really love water. Dia tak takut kalo kita siram2 dia dgn air. In fact dia sgt jakun dgn air. Dia akan main2 dgn air paip yang mengalir and sgt jakun dgn toilet yg di flush. Merbahaye takut dia termasuk dlm toilet bowl jer... hehehe.

Cuma susah sket tang makan Meby ni. Tgk makanan sket jer luak nye, nak kene tunggu dkt seblh baru dia nak makan. Ketaksuban Meby ni dgn air, sampai kalo tgh basuh pinggan dkt sinki, she will climb me sampai dkt bahu and dgn jakun nyer tgk paip air mcm nak terkam... Senang nak mandi kan dia kalo cenggini. 

Sekian buat mase ini pasal Meby. The other two cats Mama Momma & Ankel Momok kucing2 liar yg berpeleseran dkt kawasan rumah saye and becomes my side pet too.... They are too cute and I can't resist. Cat Lovers. Peace yaw!!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

The text you want changed to the font specified above Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

''